Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 749g288kcal7.5g51.7g1.5g18.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 64g218kcal3.9g48.2g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4067g2542kcal183.8g246.4g80.4g44.8g
Valittu annoskoko2034g1271kcal91.9g123.2g40.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna1017g635kcal46g61.6g20.1g11.2g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686