Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 874g336kcal8.7g60.3g1.7g21.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli 87g26kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.5g0.3g9.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen437g144kcal14.4g21.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 74g255kcal4.5g56.2g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4746g2965kcal214.2g287.2g94g52.4g
Valittu annoskoko2373g1483kcal107.1g143.6g47g26.2g
Annoskoko puolitettuna1187g741kcal53.6g71.8g23.5g13.1g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686