Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1124g432kcal11.2g77.6g2.2g28.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g746kcal85.4g0g45g0g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g169kcal14.8g0.4g12.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen562g186kcal18.5g27.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 96g327kcal5.8g72.2g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6102g3812kcal275.4g369.2g120.8g67.2g
Valittu annoskoko3051g1906kcal137.7g184.6g60.4g33.6g
Annoskoko puolitettuna1526g953kcal68.9g92.3g30.2g16.8g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686