Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1249g479kcal12.5g86.2g2.5g31.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g829kcal94.9g0g50g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Basilika, kuivattu 1.2g3.2kcal0.2g0.3g0g0.5g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen625g206kcal20.6g30.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 106g364kcal6.4g80.3g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6780g4236kcal306.2g410.4g134g74.4g
Valittu annoskoko3390g2118kcal153.1g205.2g67g37.2g
Annoskoko puolitettuna1695g1059kcal76.6g102.6g33.5g18.6g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686