Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2000g768kcal20g138g4g50g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 170g582kcal10.3g128.5g1.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10856g6783kcal490.4g656.8g215g119.4g
Valittu annoskoko5428g3391kcal245.2g328.4g107.5g59.7g
Annoskoko puolitettuna2714g1696kcal122.6g164.2g53.8g29.9g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686