Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.2g0.5g6.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 21g73kcal1.3g16.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g847kcal61.2g82.2g26.6g14.8g
Valittu annoskoko678g424kcal30.6g41.1g13.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna339g212kcal15.3g20.6g6.7g3.7g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686