Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 50g6.3kcal0.6g0.5g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.7g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g70g133kcal17.5g0g7g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)100g70kcal12g3.5g1g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g1127kcal76.4g21.2g82.4g5.4g
Valittu annoskoko472g563kcal38.2g10.6g41.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna236g282kcal19.1g5.3g20.6g1.4g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769