Amerikkalainen suklaa-juustokakku
Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.
Levitä seos irtopohjavuokaan leivinpaperille.
Liota liivatelehtiä (4 pkl) kylmässä vedessä 5 min. Purista vesti liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.
Sulata paloiteltu suklaa mikrossa välillä sekoittaen.
Sekoita Violan joukkoon.
Lisää liivate, sokerti ja viimeisenä vaahdotettu kerma.
Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.
Koristele suklaalastuilla tai -ruoheella sekä karkeasti rohituilla, kuivalla pannulla paahdetuilla pähkinöillä.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa
Lifepuzzle