Karpimpi pizza

Jauheliha ja munat vatkaimella sileäksi seokseksi, maustetaan kunnolla oman maun mukaan.

Painellaan/kaulitaan leivinpaperille, paistetaan n. 10min uunissa 225°c.

Lisätään loput ainekset päälle, juusto päällimmäiseksi.

Paistetaan kunnes juusto kauniisti saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g886kcal101.4g0g53.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g133g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Paprika, punainen73g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g91g55kcal0.4g13.7g0.1g1.3g
Tonnikala, vaalea, paloina vedessä (Eldorado), annos 185g123g143kcal31.1g0g1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g167g600kcal46.7g3.3g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g3774kcal389.8g51.6g223g9.4g
Valittu annoskoko1232g1887kcal194.9g25.8g111.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna616g944kcal97.5g12.9g55.8g2.4g
Arvot/100g100g153kcal15.8g2.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199172