Karpimpi pizza

Jauheliha ja munat vatkaimella sileäksi seokseksi, maustetaan kunnolla oman maun mukaan.

Painellaan/kaulitaan leivinpaperille, paistetaan n. 10min uunissa 225°c.

Lisätään loput ainekset päälle, juusto päällimmäiseksi.

Paistetaan kunnes juusto kauniisti saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Paprika, punainen220g57kcal2g10.1g0.9g4.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g274g164kcal1.1g41.1g0.3g3.8g
Tonnikala, vaalea, paloina vedessä (Eldorado), annos 185g370g429kcal93.2g0g3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g500g1800kcal140g10g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7388g11316kcal1168g154.8g668.4g27.6g
Valittu annoskoko3694g5658kcal584g77.4g334.2g13.8g
Annoskoko puolitettuna1847g2829kcal292g38.7g167.1g6.9g
Arvot/100g100g153kcal15.8g2.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199172