Karpimpi pizza

Jauheliha ja munat vatkaimella sileäksi seokseksi, maustetaan kunnolla oman maun mukaan.

Painellaan/kaulitaan leivinpaperille, paistetaan n. 10min uunissa 225°c.

Lisätään loput ainekset päälle, juusto päällimmäiseksi.

Paistetaan kunnes juusto kauniisti saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Paprika, punainen28g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g34g21kcal0.1g5.1g0g0.5g
Tonnikala, vaalea, paloina vedessä (Eldorado), annos 185g46g54kcal11.7g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g225kcal17.5g1.3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g1416kcal146g19.4g83.6g3.6g
Valittu annoskoko462g708kcal73g9.7g41.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna231g354kcal36.5g4.9g20.9g0.9g
Arvot/100g100g153kcal15.8g2.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199172