Karpimpi pizza

Jauheliha ja munat vatkaimella sileäksi seokseksi, maustetaan kunnolla oman maun mukaan.

Painellaan/kaulitaan leivinpaperille, paistetaan n. 10min uunissa 225°c.

Lisätään loput ainekset päälle, juusto päällimmäiseksi.

Paistetaan kunnes juusto kauniisti saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2668g4429kcal506.9g0g266.8g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g667g135kcal4g25.3g2g9.3g
Paprika, punainen367g94kcal3.3g16.9g1.5g7.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g457g274kcal1.8g68.5g0.5g6.4g
Tonnikala, vaalea, paloina vedessä (Eldorado), annos 185g617g716kcal155.5g0g4.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g834g3002kcal233.5g16.7g225.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12320g18870kcal1947.6g258.2g1114.4g46g
Valittu annoskoko6160g9435kcal973.8g129.1g557.2g23g
Annoskoko puolitettuna3080g4718kcal486.9g64.6g278.6g11.5g
Arvot/100g100g153kcal15.8g2.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199172