Karpimpi pizza

Jauheliha ja munat vatkaimella sileäksi seokseksi, maustetaan kunnolla oman maun mukaan.

Painellaan/kaulitaan leivinpaperille, paistetaan n. 10min uunissa 225°c.

Lisätään loput ainekset päälle, juusto päällimmäiseksi.

Paistetaan kunnes juusto kauniisti saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Paprika, punainen440g113kcal4g20.2g1.8g8.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g548g329kcal2.2g82.2g0.5g7.7g
Tonnikala, vaalea, paloina vedessä (Eldorado), annos 185g740g858kcal186.5g0g5.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1000g3600kcal280g20g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14776g22632kcal2336g309.6g1336.6g55.4g
Valittu annoskoko7388g11316kcal1168g154.8g668.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna3694g5658kcal584g77.4g334.2g13.9g
Arvot/100g100g153kcal15.8g2.1g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199172