Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 400g450kcal84.5g0g12g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 600g204kcal6.6g32.4g1.2g17.4g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g1343kcal183.8g70.6g26.6g36.8g
Valittu annoskoko2060g672kcal91.9g35.3g13.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1030g336kcal46g17.7g6.7g9.2g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346