Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g400g1000kcal60g4g84g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi170g808kcal18.7g1.7g81.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g400g140kcal4g27.2g2g5.6g
Salsa medium (Rainbow)130g33kcal1.4g5.6g0.3g2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g60g198kcal1.2g1.5g21g0g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g4520kcal176g106.4g381.8g22.8g
Valittu annoskoko1570g2260kcal88g53.2g190.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna785g1130kcal44g26.6g95.5g5.7g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274