Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Valkuainen (100g)180g76kcal17.6g2.7g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Vispikerma Flora 20%500g1100kcal15g25g100g0g
Marianne suklaarakeet150g713kcal4.2g103.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g6044kcal105.8g487g411.6g21.2g
Valittu annoskoko1125g3022kcal52.9g243.5g205.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna563g1511kcal26.5g121.8g102.9g5.3g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410