Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakkikeitto tex mex -tyyliin

Raaka-aineet:

1 sipuli tai 1 dl pakastesipulia

1 rkl öljyä

2 rkl tomaattisosetta

1 rkl mietoa chilijauhetta

8 dl kana- tai lihalientä

200 g pakastemaissia

250 g pakastettuja kasvissuikaleita

½ tl timjamia

3 rkl notkeaa sulatejuustoa

300-400 g nakkeja

persiljaa

Valmistus:
•Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipulia kattilassa öljyssä muutama minuutti.

Lisää chili ja tomaattisose ja kuumenna vielä hetki.

•Lisää lihaliemi ja kuumenna se kiehuvaksi.

•Lisää maissi, pakastevihannekset ja timjami.

Keitä n. 10 minuuttia.

•Lisää sulatejuusto ja sekoittele niin, että se sulaa keittoon.

Paloittele nakit ja lisää ne keittoon.

•Tarkista maku ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää ketsuppia tarvittaessa.

Sirottele joukkoon hienonnettu persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Kylpyankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl14g122kcal0g0g13.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.2g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.8g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso8g22kcal0.6g3.9g0.5g0g
Kanaliemi rainbow 1 L800g400kcal32g8g32g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g200g248kcal6g51.2g0.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g250g103kcal3.5g20.3g0.8g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Eva sulatejuusto paprika-chili (Arla ingman), annos 5g15g23kcal2.4g0.2g1.3g0g
Aito nakki HK (500g)300g720kcal36g9g60g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3356g3371kcal164.4g203.8g217.2g4g
Valittu annoskoko1678g1685kcal82.2g101.9g108.6g2g
Annoskoko puolitettuna839g843kcal41.1g51g54.3g1g
Arvot/100g100g100kcal4.9g6.1g6.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200460