Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 212g727kcal12.9g160.6g1.5g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)250g412kcal7.5g10g37.5g0g
Ruokasuola jodioitu 8.1g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2279kcal41g341.2g78g9.8g
Valittu annoskoko1470g1140kcal20.5g170.6g39g4.9g
Annoskoko puolitettuna735g570kcal10.3g85.3g19.5g2.5g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469