Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 255g873kcal15.4g192.7g1.8g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)300g495kcal9g12g45g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.2kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g2735kcal49g409.4g93.6g11.8g
Valittu annoskoko1764g1368kcal24.5g204.7g46.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna882g684kcal12.3g102.4g23.4g3g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469