Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 297g1018kcal18g224.8g2.1g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)350g577kcal10.5g14g52.5g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g3191kcal57.2g477.6g109.2g13.6g
Valittu annoskoko2058g1596kcal28.6g238.8g54.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1029g798kcal14.3g119.4g27.3g3.4g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469