Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 340g1164kcal20.6g257g2.4g7.8g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4706g3649kcal65.4g546g124.8g15.6g
Valittu annoskoko2353g1824kcal32.7g273g62.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna1177g912kcal16.4g136.5g31.2g3.9g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469