Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 382g1309kcal23.2g289g2.7g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)450g742kcal13.5g18g67.5g0g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5292g4103kcal73.6g614g140.4g17.6g
Valittu annoskoko2646g2052kcal36.8g307g70.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna1323g1026kcal18.4g153.5g35.1g4.4g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469