Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 43g145kcal2.6g32.1g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g456kcal8.2g68.2g15.6g2g
Valittu annoskoko294g228kcal4.1g34.1g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna147g114kcal2.1g17.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469