Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 85g291kcal5.1g64.2g0.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g912kcal16.2g136.4g31.2g4g
Valittu annoskoko588g456kcal8.1g68.2g15.6g2g
Annoskoko puolitettuna294g228kcal4.1g34.1g7.8g1g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469