Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 127g436kcal7.7g96.3g0.9g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)150g247kcal4.5g6g22.5g0g
Ruokasuola jodioitu 4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1368kcal24.4g204.6g46.8g5.8g
Valittu annoskoko882g684kcal12.2g102.3g23.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna441g342kcal6.1g51.2g11.7g1.5g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469