Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3kcal0.1g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Hirvikäristys500g750kcal100g0g30g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 200g206kcal6.9g36g2.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4822g2639kcal232.4g225.6g66.6g30.2g
Valittu annoskoko2411g1320kcal116.2g112.8g33.3g15.1g
Annoskoko puolitettuna1206g660kcal58.1g56.4g16.7g7.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799