Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 1252g2295kcal237.8g0g150.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)313g266kcal3.1g11g21.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g63g19kcal0.6g2.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ruskea suuruste, Maizena38g143kcal0.4g34.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g6474kcal485.4g102g457.8g2.2g
Valittu annoskoko1790g3237kcal242.7g51g228.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna895g1619kcal121.4g25.5g114.5g0.6g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912