Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 1502g2754kcal285.4g0g180.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)376g319kcal3.8g13.1g26.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g75g23kcal0.8g3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ruskea suuruste, Maizena45g171kcal0.5g41.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g7769kcal583g122.4g549.6g2.6g
Valittu annoskoko2148g3885kcal291.5g61.2g274.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna1074g1942kcal145.8g30.6g137.4g0.7g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912