Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 1752g3213kcal333g0g210.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 79g697kcal0g0g78.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)438g372kcal4.4g15.3g30.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g88g26kcal0.9g3.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Ruskea suuruste, Maizena53g200kcal0.5g48.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g9064kcal679.8g142.8g641.4g3g
Valittu annoskoko2506g4532kcal339.9g71.4g320.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna1253g2266kcal170g35.7g160.4g0.8g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912