Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 2000g3666kcal380g0g240g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruskea suuruste, Maizena60g228kcal0.6g55.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5720g10345kcal775.8g163g731.6g3.4g
Valittu annoskoko2860g5172kcal387.9g81.5g365.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna1430g2586kcal194g40.8g182.9g0.9g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912