Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 2003g3672kcal380.5g0g240.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)501g426kcal5g17.5g35g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruskea suuruste, Maizena60g228kcal0.6g55.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g10359kcal776.8g163.2g732.4g3.4g
Valittu annoskoko2864g5179kcal388.4g81.6g366.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna1432g2590kcal194.2g40.8g183.1g0.9g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912