Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 2253g4131kcal428.1g0g270.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 101g897kcal0g0g101.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)563g479kcal5.6g19.7g39.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g113g34kcal1.1g4.5g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruskea suuruste, Maizena68g257kcal0.7g62.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g11654kcal874g183.6g824g3.8g
Valittu annoskoko3222g5827kcal437g91.8g412g1.9g
Annoskoko puolitettuna1611g2914kcal218.5g45.9g206g1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912