Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 250g459kcal47.6g0g30g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)63g53kcal0.6g2.2g4.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.8kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruskea suuruste, Maizena7.5g29kcal0.1g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1295kcal97.2g20.4g91.4g0.4g
Valittu annoskoko358g647kcal48.6g10.2g45.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna179g324kcal24.3g5.1g22.9g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912