Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 2504g4589kcal475.7g0g300.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 113g996kcal0g0g112.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)626g532kcal6.3g21.9g43.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g125g38kcal1.3g5g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Ruskea suuruste, Maizena75g285kcal0.8g69.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g12949kcal971.4g204g916g4.2g
Valittu annoskoko3580g6475kcal485.7g102g458g2.1g
Annoskoko puolitettuna1790g3237kcal242.9g51g229g1.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912