Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 500g917kcal95g0g60g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)125g106kcal1.3g4.4g8.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.2g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ruskea suuruste, Maizena15g57kcal0.1g13.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g2586kcal193.8g40.8g183g0.8g
Valittu annoskoko715g1293kcal96.9g20.4g91.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna358g647kcal48.5g10.2g45.8g0.2g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912