Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700g1550kcal122.5g0g119g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g200g234kcal5.6g8g20g0g
Edamer Viipale, annos 18g200g644kcal50g4g48g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Tomaatti 150g34kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g5663kcal419g52.8g421g8.8g
Valittu annoskoko1575g2832kcal209.5g26.4g210.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna788g1416kcal104.8g13.2g105.3g2.2g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249