Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3250g163kcal27.5g10.5g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Hermesetas, annos 5g25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50g11kcal4.1g0g0.2g0.1g
Kookoshiutale 25g165kcal2g1.6g16.1g4.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g2256kcal116.4g37.2g180g8.4g
Valittu annoskoko715g1128kcal58.2g18.6g90g4.2g
Annoskoko puolitettuna358g564kcal29.1g9.3g45g2.1g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201512