Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g300g99kcal3.3g14.1g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.2g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3554g2228kcal177.2g160.4g88.2g10.2g
Valittu annoskoko1777g1114kcal88.6g80.2g44.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna889g557kcal44.3g40.1g22.1g2.6g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571