Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)
Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.
Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.
Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.
Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.
Sekoita.
Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.
Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.
Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.
Keine panic.
Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.
Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.
Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa
Makes