Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.4g1.3g4g
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g4296kcal331.6g238.6g216.8g9.8g
Valittu annoskoko1900g2148kcal165.8g119.3g108.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna950g1074kcal82.9g59.7g54.2g2.5g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598