Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1163kcal133.1g0g70g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.4g14kcal0.6g0.1g1.2g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g60g83kcal7.5g0.2g5.9g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma80g96kcal2.6g3.6g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g2974kcal295.8g60.4g171.2g6g
Valittu annoskoko1056g1487kcal147.9g30.2g85.6g3g
Annoskoko puolitettuna528g744kcal74g15.1g42.8g1.5g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726