Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha817g1356kcal155.3g0g81.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g70g97kcal8.8g0.2g6.9g0g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.2g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma93g112kcal3g4.2g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g3470kcal345.6g70.4g199.8g7g
Valittu annoskoko1232g1735kcal172.8g35.2g99.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna616g868kcal86.4g17.6g50g1.8g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726