Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1051g1744kcal199.6g0g105.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.1g20kcal1g0.1g1.8g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g90g125kcal11.3g0.3g8.8g0g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.7g0.5g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma120g144kcal3.8g5.4g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g4462kcal444g90.6g256.8g8.8g
Valittu annoskoko1584g2231kcal222g45.3g128.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna792g1116kcal111g22.7g64.2g2.2g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726