Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha117g194kcal22.2g0g11.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g10g14kcal1.3g0g1g0g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma13g16kcal0.4g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g496kcal49.4g9.8g28.6g1g
Valittu annoskoko176g248kcal24.7g4.9g14.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna88g124kcal12.4g2.5g7.2g0.3g
Arvot/100g100g141kcal14g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726