Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g27kcal1.3g0.2g2.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g120g167kcal15g0.4g11.8g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma160g192kcal5.1g7.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4222g5945kcal591.6g120.8g342.2g11.8g
Valittu annoskoko2111g2973kcal295.8g60.4g171.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna1055g1486kcal147.9g30.2g85.6g3g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726