Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma27g32kcal0.9g1.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g991kcal98.6g20.2g57.2g2g
Valittu annoskoko352g496kcal49.3g10.1g28.6g1g
Annoskoko puolitettuna176g248kcal24.7g5.1g14.3g0.5g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726