Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.7g6.8kcal0.3g0g0.6g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g30g42kcal3.8g0.1g2.9g0g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma40g48kcal1.3g1.8g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1487kcal148g30g85.6g3g
Valittu annoskoko528g744kcal74g15g42.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna264g372kcal37g7.5g21.4g0.8g
Arvot/100g100g141kcal14g2.8g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726