Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.6g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g40g56kcal5g0.1g3.9g0g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma53g64kcal1.7g2.4g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g1983kcal197.2g40.4g114g4g
Valittu annoskoko704g991kcal98.6g20.2g57g2g
Annoskoko puolitettuna352g496kcal49.3g10.1g28.5g1g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726