Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 160g598kcal35.7g0g51.2g0g
Pekoni, Euroshopper96g269kcal15.4g1g23g0g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g780kcal4.3g4.4g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4042g9186kcal577.2g31g759g6.8g
Valittu annoskoko2021g4593kcal288.6g15.5g379.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna1011g2297kcal144.3g7.8g189.8g1.7g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201809