Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g800g7040kcal0g0g800g0g
Viinietikka 20g4.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g14716kcal55g1.6g1645.2g0g
Valittu annoskoko1040g7358kcal27.5g0.8g822.6g0g
Annoskoko puolitettuna520g3679kcal13.8g0.4g411.3g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495